ZAŠTO JE KARLEUŠA STALA U ODBRANU JOVANE JEREMIĆ? O ovome je BRUJALA SRBIJI, a sad je voditeljka IZNELA STAV o Ceci
Koji je tim?, Foto: Damir Dervišagić

MALO KO ZNA

ZAŠTO JE KARLEUŠA STALA U ODBRANU JOVANE JEREMIĆ? O ovome je BRUJALA SRBIJI, a sad je voditeljka IZNELA STAV o Ceci

Ima stav i o jednoj i o drugoj

Objavljeno:

Verujemo da se svi sećate kada je Jelena Karleuša stala u odbranu voditeljke Jovane Jeremić, baš kada je voditeljka imala problem sa određenim starletama. Tada su joj bile upućene pretnje, a pevačica je o tome pisala na svom Instagramu.

"Kakva smo mi to zemlja gde se upućuju najstrašnije pretnje jednoj ženi, Jeremić Jovani, koja je i majka i javna ličnost a da svi u tome vide zabavu i sprdnju? Hajde, ja sam na to navikla kad je reč o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene...", napisala je Jelena tada, pa nastavila:

Branila je Jovanu
Branila je Jovanufoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Postali smo društvo gde se žene javno ponižavaju, vređaju, preti im se... I niko u tome ne vidi ništa loše... Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vređa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koji će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne pretnje ženi koja ima dete... Gde su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne sme tebi dlaka sa glave da fali."

Budući da je o ovome brujala cela zemlja, određene medije je zanimalo kako će Jovana ovo vratiti Jeleni te su je upitali da li je Ceca ili Jeca tim.

Da li je Jeca ili Ceca tim?
Da li je Jeca ili Ceca tim?foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

Jednom prilikom se voditeljka dotakla estradnih tema, pa otkrila da li više podržava Jelenu Karleušu ili Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Izuzetno poštujem Cecu, a Jelena... Jelena ima jezik i svašta priča... a zapravo je nežna kao srna. I ona je oštećena sa svih strana. I emotivno i ovako, ali je mnogo dobar čovek - prokomentarisala je Jeremićeva za Informer i dodala:

Nije mogla da izabere
Nije mogla da izaberefoto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Damir Dervišagić

- Ceca ima nešto to u glasu. Uz mnoge njene pesme sam plakala, a neke su me i održale u životu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:57

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.